Termeni si conditii

1 . Intregul continut al site-ului masinadeuscatrufe.ro este protejat de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată. Acest lucru inseamna ca este interzisa utilizarea neautorizata a textelor si a imaginilor care se gasesc pe acesta, in caz contrar urmand a se aplica sanctiunile nerespectarii dispozitiilor legale potrivit legislatiei in vigoare.

2. Site-ul se foloseste de cookie-uri pentru a colecta anumite date statistice care sa ne ajute la imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite. Datele colectate sunt anonime, acestea neputand duce la identificarea persoanei in cauza.

3. Articolele de pe site pot contine link-uri de afiliere. Mai multe informatii despre aceasta modalitate de monetizare pot fi aflate accesand acest link.

4. Echipa site-ului masinadeuscatrufe.ro recomanda folosirea materialelor doar in scop informativ. Nu oferim nicio garantie privind corectitudinea tuturor informatiilor prezentate.

5. Comentariile de pe site sunt moderate, iar aprobarea si publicarea acestora se va realiza doar daca sunt respectate urmatoarele reguli, cumulativ:

a. limba in care sunt scrise comentariile este cea romana (cu mici exceptii se permite si utilizarea limbii engleze)

b. limbajul utilizat trebuie sa fie unul utilizat si neagresiv

c. este interzisa aducerea de jigniri altor persoane sau echipei

e. este interzisa promovarea de tip spam prin intermediul comentariilor.

Nerespecarea acestor reguli poate duce la blocarea posibilitatii de a mai publica comentarii, iar in cazuri mai grave chiar la blocarea accesului pe site.